I vår butik Örnens kristaller erbjuder vi en rad olika kurser inom andlighet. Vi säljer kristaller både trummlade och råa kristaller. Alla råa kristaller har vi plockat själva i Sverige. Vi säljer kristallsmycken som är tillverkade av oss i butiken. Vi har indian/shaman inspirerat hantverk som vi har tillverkat själva i butiken vi har även massa olika rökelser och egentillverkade trumväskor i två olika modeller dels som axelväska eller ryggsäcks modell som är tillverkad i skinn. Samtliga väskor är fodrade på insidan för att skydda trumskinnet.  

Vår ambition

Vi på Örnens kristaller strävar alltid efter att leverera det bästa till våra kunder. Vårt fokus ligger på att uppnå högsta kundnöjdhet genom att erbjuda individuella lösningar och en personlig service. Med vår gedigna erfarenhet och expertis kan vi garantera att vårt arbete alltid håller högsta kvalitet.

Vi på Örnens kristaller är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Vårt mål är att möta och överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov. Alla våra kunder som besöker butiken skall känna sig välkomna och nöjda med sina köp och det vi erbjuder.