Vårt team

Lennart

Min resa inom andlighet! 

Jag har varit medial sedan barnsben. Jag har alltid haft en stark vilja att veta vad som händer inom kort. Min första andekontakt fick jag som 1973 då mötte jag en avliden släkting tre dagar efter personen hade gått bort. Nästa oförklarliga händelse kom några år senare. Då både hörde jag och såg min farbror som hade gått bort en vecka innan. Det var vid han hus i Halland då såg jag honom titta ut genom köksfönstret.  Jag har på senare tid fått veta att jag har ärvt alla mina förmågor från avlidna släktingar. Jag har alltid hört och känt av andevärlden ser även aura runt folk och djur.Catarina

Min resa inom andlighet

Min första oförklarliga upplevelse kom sent en kväll när jag satt hemma i köket. Vid tidpunkten mådde jag dåligt och var nedstämd. Då för någon snabb sekund i ögonvrån får jag se mormor titta in genom mitt köksfönster. Detta trots att hon hade gått bort långt innan. Det var då jag började tro på att ande världen fanns. Hon uppenbarade sig när jag behövde det som mest. 

Sedan när jag träffade min man som är medium. Då tog intresset och nyfikenheten fart ordentligt. Då han introducerade mig ordentligt för andevärlden. Något år efter vi hade gift oss började jag gå en del kurser själv. Jag upptäcker att även jag har nya förmågor hela tiden. En helt ny värld öppnades upp för mig. Nu mer ser, hör och känner jag av andevärlden och får budskap.